Veckans meny

I lunchen ingår bröd, sallad, måltidsdryck, kaffe och småbröd.

Vecka 04

Måndag 20.1

Schnitzel med rosépepparsås
L
12 €
Köttfärslimpa med baconsås
G L
12 €
Flygande Jakob
G L
12 €
Västerbottenostfylld portabello svamp
G L V
12 €
Getostsallad med rostade betor och granatäpple
G L
12 €

Tisdag 21.1

Schnitzel med äppelcidersås
L
12 €
Köttsoppa och pannkaka med grädde och sylt
L
12 €
Raggmunk med rökt sidfläsk och rårörda lingon
L
12 €
Rödbetsbiffar med fetaostcrème
G L V
12 €
Getostsallad med rostade betor och granatäpple
G L
12 €

Onsdag 22.1

Schnitzel med vitlökssmör
L
12 €
Tortilla med maletkött
L
12 €
Paella med kyckling och skaldjur
G L
12 €
Rödbetsbiffar med fetaostcrème
G L V
12 €
Getostsallad med rostade betor och granatäpple
G L
12 €

Torsdag 23.1

Schnitzel med cheddar-chilisås
L
12 €
Stekt kyckling med Cafe de Paris sås
L
12 €
Ärtsoppa och plättar med vispgrädde och sylt
L
12 €
Potatis-purjolökssoppa och plättar med vispgrädde och sylt
L V
12 €
Getostsallad med rostade betor och granatäpple
G L
12 €

Fredag 24.1

Schnitzel med bearnaisesås
L
12 €
Stekt torsk med äggsås
L
12 €
Kållåda
G L
12 €
Kantarellrisotto
G L V
12 €
Getostsallad med rostade betor och granatäpple
G L
12 €
Kostbeskrivningar
G
Glutenfri
M
Mjölkfri
L
Laktosfri
H
Låglaktos
S
Sockerfri
V
Vegetarisk

Allt kött (gris, nöt och kyckling) är inhemskt.

Vi använder oss av lokala och inhemska råvaror.

Fivedayslunch